Turen går til... Herredet

19.07.23
Selvom selve opholdet i Herredet er yderst behageligt og mageligt, anbefales det at pakke en stor rygsæk med masser af mad og andet overlevelsesgrej, for det kan godt blive en meget lang og meget strabadserende tur at komme dertil.

Herredet i sig selv er et isoleret, hyggeligt og trygt område. Det er meget smukt. Indbyggerene, kaldet hobbitter, er fredelige, men ikke altid så glade udefrakommende, idet de ofte opfatter nye bekendskaber udefra som forstyrrende elementer i deres faste rutiner. De er meget små og bor i lavloftede huse bygget ind i bakkerne. Hobbitterne er dog meget høflige, og hvis I er en familie som går op i mange og rigelige måltider, så vil Herredet uden tvivl falde i jeres smag og hvis I planlægger jeres rejse nøje, vil I kunne opleve det sjældne og fantasiske troldmandsfyrværkeri.

Men området omkring Herredet er yderst farligt, så rejsen anbefales især til voksne eller familier med større børn, da turen til og fra mildest talt er ufremkommelig. For at komme til og fra Herrede er man tvunget til at passere bjerge med menneskeædende trolde, igennem lumske skove og/eller underjordiske tunler med yderst farlige og ufæstfri indbyggere. Desuden foregår rejsen altid i meget adstadigt tempo til fods eller hesteryg, og guiderne har for vane at synge/recitere meget lange digte eller lovprise udsigten i langsommelige vendinger. Det må man dog udholde, for det er nødvendigt med gode guider for at klare sig på turen.

En rejse til Herredet er yderst anbefalelsesværdigt og fuld af oplevelser, men kun hvis I på én gang kan håndtere det rolige tempo, som rejsen forgår i, og samtidig er hårdfør nok til at turde stå overfor alt fra blodige sværdkampe over sindssyge regenter til ildsprudende drager.

Tags
Materialer