Turen går til … en rejse med det gule fly Zanzibar

12.07.23
Hvis du og dine børn skal ud at flyve med Zanzibar, så kan det være en god idé lige at læse med her først, for selvom turen uden tvivl bliver både morsom og hyggelig, så forekommer er også ofte uforudsete ting, når man benytter sig af Kaptajn Bimse fra flyveindustrien

I kan ikke være sikre på destinationen, hvis I vælger at rejse med flyselskabet Zanzibar. Ofte tales der om Zungililand, men trods mange lovende historier om denne fabelagtige destination (fx historien om den gang høvdingens kone blev tryllet om til en høne), så er det ikke altid der, man ender.

Men hvis I er en familie af ægte eventyrere og fantaster, bør I alligevel overveje at rejse med Zanzibar: De destinationer man rent faktisk ender med, er altid overraskende.

Til tider lander man i Ottomanien, andre gange i Saltimbocca og helt andre gange i Landet Langt Borte eller simpelthen en grøft i Odsherred . Uanset stedet emmer det af stor charme, humor og lokal kolorit, men der er også altid lurende farer som fx den kejserlige drage, den meget lange bro med de meget tynde brædder som gynger så frygteligt farligt i vinden eller den skræmmende Ossobuco. Disse bør man tage sig i akt for!

Men hvis I vælger at følges med pigen, Anna, og bamsen, Hr. Johnson, skal det nok gå! Anna har ben i næsen og den helt rigtige mængde af temperament, mens Hr. Johnson er meget rolig, tålmodig og tryg, selvom han hverken kan gå i takt eller fløjte. Derimod er de to guider, Kaptajn Bimse og Goggeletten, ret tvivlsomme rejseledere.

Tags
Materialer