Udvikling og projekter på Horsens Kommunes Biblioteker

På Horsens Kommunes Biblioteker har vi fortsat fokus på, hvordan biblioteket ikke kun er relevant for borgerne her og nu, men også hvordan biblioteket forbliver et relevant tilbud, der matcher fremtidens veje og udfordringer. Biblioteket skal fortsat være en nyskabende, inspirerende og relevant aktør - både som medspiller og samarbejdspartner.

Du kan læse Horsens Kommunes Bibliotekers aktuelle strategi lige her. Du kan også læse om Horsens Kommunes Bibliotekers forskellige udviklings- og samarbejdsprojekter i Bibliotekernes Projektbank.

Se Bibliotekernes Projektbank

Har du spørgsmål til nuværende eller tidligere projekter på Horsens Kommunes Biblioteker, er du velkommen til at kontakte proces- og udviklingsmedarbejder Louise Buus på mail lobu@horsens.dk

Har du en god idé, hvor du kan se Horsens kommunes Biblioteker som en mulig samarbejdspartner, er du meget velkommen til, at sende os forslaget.

Kontaktformular
Kontaktoplysninger
Beskrivelse af projektidé

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.