Se film på biblioteket

Uanset om du er til hyggelige familiefilm, gysende horror eller gode dramaer, så kan du se film på Horsens Bibliotek.

Vidste du, at vi løbende viser masser af film på biblioteket? Lige fra filmen om Kandis til Den utrolige historie om den kæmpestore pære.

Film for alle - også film for børn

Hver søndag viser vi formiddagsfilm i Lysningen på 1. sal. Her kan du bl.a. se filmatiseringen af Alice Walkers roman “Farven lilla” eller animationsfilmen om en lille baby yeti, der får hjælp af tre børn til at komme tilbage til sin familie. Men også mange andre gode film, lige fra thrillers til musikfilm og film for hele familien. Tjek titlerne via linket nederst.

VI ELSKER FILM! Læs alle vores filmanbefalinger her

Bliv klogere på film

Her kan du læse en ebog som er en ordnet gennemgang af 100 film fra det 20. århundrede, begyndende med Josef von Sternbergs "Den blå engel" fra 1930 og afsluttet med Lars von Triers "Breaking the waves" fra 1996. Der er mange flere bøger om film.
 


Læs om filmhistorie her >>    

Gyserfilmklub

Kan det ikke blive uhyggeligt nok? Vi har også en filmklub for gyserfans. Her viser vi hen over efteråret gode gys, som du ikke lige kan finde på streamingtjenesterne. Gyserfilmklubben viser film mandage kl. 19, og du skal bare dukke op.

Har du brug for anbefalinger til hvad du skal se? 

FILM OM FILM: Her kan du se vores filmede anbefalinger af vores favoritfilm

Alle vores filmarrangementer er gratis, og du er velkommen til at tage snacks og snolder med. 

Nyheder til streaming

Vi får hele tiden nye film på DVD og der kommer hele tiden nye film til streaming. Både film for voksne og film for børn. Se de nyeste på linksene herunder og læs mere om hvordan du streamer på Filmstriben nederst.

Se de nyeste voksenfilm til streaming
Se de nyeste børnefilm til streaming

Filmstriben

Med dit bibliotekslogin kan du streame film fra Filmstriben.dk hjemme i sofaen og lige når det passer dig. Her finder du mere end 2300 film og et bredt udvalg af spillefilm, kort- & dokumentarfilm og animationsfilm indenfor mange genrer som action, drama, gys, komedie, kærlighed, science fiction og mange flere.

Besøg Filmstriben.dk lige her

Tags
Materialer