Forside til Et satans arbejde af A. Silvestri

Et satans arbejde af A. Silvestri

06.02.20
Charmerende og fascinerende roman om Satan og Helvede og en flyttemand ved navn Asger.

Flyttemanden Asger bliver hyret af Satan til at flytte en del af Helvede til Hellerup. Asger er naturligvis skeptisk, for alle ved jo, hvordan det går, når man indgår en handel med Djævelen. Men hans advokathustru Iselin får forhandlet en skudsikker kontrakt igennem, og så er det bare med at gå i gang.

Men en flytning af Helvede er ikke som flytninger er flest, og i løbet af de tre uger den står på oplever Asger og hans to hjælpere lidt af hvert. Og spørgsmålet er, hvorfor Satan egentlig vil flytte?

Historien er i sig selv underholdende og overraskende. Det er ikke hver dag, at man hører om en flytning af Helvede. Men det er samtidig også en historie om venskab og menneskelighed. Om at gøre det rigtige selvom det er svært. Og om at finde ud af hvem man egentlig er.

”Et satans arbejde” er fuld af referencer til litteratur, musik, kunst og film, og man mærker tydeligt at A. Silvestri har lagt et stort research-arbejde i romanen. Men han taler aldrig ned til læseren, og samtidig holder han en uformel og ofte yderst morsom tone, der gør, at jeg bare havde lyst til at læse videre og videre og videre.

”Et satans arbejde” er ikke en genreroman, men en roman som rummer forskellige genrer lige fra humor til horror til filosofi til magisk realisme og alt der i mellem.

Det er A. Silvestris 15. bog og 5. roman. Alligevel er hans navn ikke specielt kendt blandt læserne. Det er en skam, for han er en dygtig og udfordrende forfatter, som fortjener et stort publikum.

Det håber jeg på, at han får med denne charmerende, fascinerende, ækle, interessante og underholdende historie, der efterlader læseren forpustet, forundret og foruroliget.

Materialer