Jette Holst

Seneste indlæg

 • Gys som tv-serie

  FilmtipsSøndag 15. oktober 2017af Jette Holst

  I de senere år er der kommet en lang række gode gysere som tv-serier. Listen her indeholder et udvalg af dem, som du kan låne på biblioteket.

  Læs mere
 • Lilleputternes oprør af Niels E. Nielsen

  BogtipsLørdag 14. oktober 2017af Jette Holst

  3. verdenskrig er brudt ud. En provokation fra Kina har fået USA og Sovjetunionen til at trykke på knappen, og nu har i de automatiske våbensystemer sat gang i en uendelig række gengældelsesaktioner. Nu er millioner døde, og menneskeheden trues af en total udslettelse.

  Læs mere
 • Danske gyserfilm

  FilmtipsSøndag 8. oktober 2017af Jette Holst

  Danmark er måske ikke lige det første land, man tænker på, når vi taler gyserfilm, men faktisk er det muligt at finde gode gyserfilm på dansk også. Her er et udvalg af dem, du kan finde på biblioteket.

  Læs mere
 • Klassiske gyserfilm

  FilmtipsSøndag 1. oktober 2017af Jette Holst

  Når de mørke efterårsaftener er over os, er det skønt at putte sig i sofaen og nyde en god gyserfilm, mens regn og blæst slår mod ruden. Listen her indeholder et udvalg af klassiske gyserilm, som du kan låne på biblioteket

  Læs mere
 • Da Mårslet Brændevinslaug besøgte Brædstrup Bibliotek

  AktueltFredag 29. september 2017af Jette Holst

  Der blev smagt på kryddersnaps, uddelt gode tips og fortalt sjove anekdoter, da Freddy, Jan og Hans-Ole fra Mårslet Brændevinslaug besøgte Brædstrup Bibliotek onsdag d. 27. september

  Læs mere

Horsens kommunes biblioteker - Tobaksgården 12 - 8700 Horsens - Telefon: 76 29 24 00 - bibliotek@horsens.dk