Jette Holst

Seneste indlæg

 • Gyserfilmens historie - titler fra foredraget

  FilmtipsMandag 30. oktober 2017af Jette Holst

  Måske gik du glip af Jacob Holm Krogsøes spændende gennemgang af gyserfilmens historie mandag aften? Fortvivl ikke - herunder får du en oversigt over de film, han nævnte i sit foredrag.

  Læs mere
 • Halloween er over os

  BogtipsSøndag 29. oktober 2017af Jette Holst

  I anledning af Halloween har vi samlet en række af de mest uhyggelige gysere, biblioteket har på hylderne. Så snup en bog fra listen og synk ned i sofaen med et grumt mareridt.

  Læs mere
 • Gyserfilm fra hele verden

  FilmtipsSøndag 22. oktober 2017af Jette Holst

  Det er snart Halloween, og det betyder højsæson for gode gys. Listen her indeholder en række gyserfilm fra hele verden, som du kan låne på biblioteket. Husk også at vi fejrer gyset med film og foredrag, når vi mandag d. 30. oktober får besøg af Jacob Krogsøe, som fortæller om Gyserfilmens historie på 30 minutter, og afslutter aftenen med Drew Goddards anmelderroste film fra 2011.

  Læs mere
 • Gys som tv-serie

  FilmtipsSøndag 15. oktober 2017af Jette Holst

  I de senere år er der kommet en lang række gode gysere som tv-serier. Listen her indeholder et udvalg af dem, som du kan låne på biblioteket.

  Læs mere
 • Lilleputternes oprør af Niels E. Nielsen

  BogtipsLørdag 14. oktober 2017af Jette Holst

  3. verdenskrig er brudt ud. En provokation fra Kina har fået USA og Sovjetunionen til at trykke på knappen, og nu har i de automatiske våbensystemer sat gang i en uendelig række gengældelsesaktioner. Nu er millioner døde, og menneskeheden trues af en total udslettelse.

  Læs mere

Horsens kommunes biblioteker - Tobaksgården 12 - 8700 Horsens - Telefon: 76 29 24 00 - bibliotek@horsens.dk