Historier under huden

Er du ung over 16 år, og har du lyst til at være med i et hyggeligt og fortroligt fællesskab med højtlæsning, snak og plads til livets slinger? Så læs med her.

Måske har du allerede læst en masse bøger.

Måske har du aldrig læst en bog.

Uanset hvordan du plejer at have det med bøger og læsning, er du velkommen i bibliotekets læsefællesskab for unge Historier under huden.

Her er det nemlig hverken læsefærdigheder eller tunge analyser, men fællesskabet og samtalen med andre unge, der er i fokus.

Vi mødes i rolige og hyggelige omgivelser på biblioteket. Der vil være kaffe og the på kanden, bløde stole og højtlæsning fra en tekst, som vi lytter til i fællesskab og snakker om undervejs. Du bestemmer selv, hvad eller hvor meget, du har lyst til at byde ind med – der er ikke noget rigtigt eller forkert! – og du er også velkommen til bare at lytte – og der må også tegnes eller strikkes undervejs, hvis du synes det er rart.

Vil du være med?

Vi mødes første gang torsdag d. 23. februar kl. 16-17.30 og herefter hver torsdag i otte uger.

Vi mødes altid i det samme lokale på Horsens Bibliotek.

Hvis du har lyst til at være med, så send en mail til Lea fra Horsens Bibliotek på lets@horsens.dk, så vi ved, at du kommer.

Der er max plads til 10 personer og holdet oprettes ved minimum 6 tilmeldte.

Tilmeldingsfristen er tirsdag d. 21. februar.

Du er meget velkommen til at skrive, hvis du har nogen spørgsmål eller gerne vil vide mere.

Vi glæder os til at se dig.

Guidet fælleslæsning

Metoden, vi bruger, når vi læser sammen i Historier under huden, hedder guidet fælleslæsning. Metoden veksler mellem højtlæsning og samtale og er udviklet til at dele læseoplevelser i mindre grupper. Der er ingen forberedelse for deltagerne, og det er en vigtig pointe, at fælleslæsningen tager udgangspunkt i de følelser og tanker, der opstår under læsningen, individuelt og i fællesskab. Vil du vide mere om guidet fælleslæsning, kan du læse mere på Læseforeningens hjemmeside: https://www.laeseforeningen.dk/guidet-faelleslaesning

Tags