Rødt lys stop af S. J. Bolton

Rødt lys stop af S. J. Bolton

23.05.15
En velskrevet, veldrejet og til tider vældig blodig spændingsroman.

Den unge kriminalbetjent Lacey Flint bliver uforvarende rodet ind i en række grusomme mord, da en døende kvinde falder om ved hendes bil. Kvinden har fået halsen skåret over og er blevet snittet voldsomt op, og hun dør i Laceys arme. 

Som eneste vidne er Lacey vigtig for efterforskningen, der ledes af vicekriminalkommisær Dana Tulloch. På holdet er også Mark Joesbury, som virker meget mistænksom over Laceys rolle i sagen. 

Kort efter bliver Lacey opsøgt af journalisten Emma Boston, som har modtaget et brev fra morderen. Et brev, der indikerer, at mordet har forbindelse til Jack the Rippers mord i 1888. Så bliver endnu en kvinde fundet brutalt myrdet, og der er ikke længere nogen tvivl. En eller anden er i gang med at iscenesætte Jack the Rippers mord, og Lacey er af uvisse årsager en helt central person i den dramatiske og blodige sag.

”Rødt lys stop” er den fjerde krimi S. J. Bolton udgiver på dansk. Også denne gang er her tale om en velskrevet og spændende historie, og Bolton er dygtig til at bygge plottet op, så man sidder og gætter med, men alligevel bliver overrasket, når den vellykkede slutning pludselig vender rundt på alle ens formodninger.

Materialer