Møde med fortiden af J. Martin Wallis

Møde med fortiden af J. Martin Wallis

13.11.14
Spændende og velskrevet krimi

Robbie McLaughlan er betjent, og i forsøget på at forhindre et bankrøveri er han nødt til at skyde - og ender med at dræbe byens ledende gangsterboss’ søn. I første omgang støtter korpset op om Robbie, men da han begynder at påstå, at han bliver forfulgt, mister han langsomt sympatien. For hvordan skulle gangsterbossen have fundet frem til, hvem der skød hans søn? Og hvis Robbie virkelig bliver forfulgt, hvorfor lader han så ikke sine kollegaer hjælpe?

Sideløbende med historien fortæller den pensionerede betjent Jarvis om en sag, som har fulgt ham i mere end 30 år. Som ung forelskede han sig i en berygtet forbryders kone, men en dag forsvandt den ældste søn, og det lykkedes aldrig at finde ud af, hvad der skete med ham.

Hvad forbindelsen er mellem de to historier, skal ikke røbes her, men det er lykkes J. Martin Wallis at bygge nogle troværdige personer op, som man får lyst til at følge og vide mere om. Og Wallis ryster ikke på hånden, men leverer en afslutning som både forløser og rører læseren.

Materialer