Libri di Luca af Mikkel Birkegaard

Libri di Luca af Mikkel Birkegaard

28.10.14
Filmisk dansk spændingsroman om litteratur, der dræber.
Libri Di Luca er en meget spændende og uhyggelig roman om advokaten Jon, der efter faderens arver antikvariatet Libri di Luca i København. Jon får samtidig indsigt i det hemmelige selskab, der holder til i antikvariatet, de såkaldte Lettorer, mennesker med særlige evner til at påvirke folk gennem læsning. 
 
Vidste du, at man kan bliver påvirket mens man læser… og at det ikke altid er en fordel? Her er ikke tale om udvidet lektiehjælp, men en slags hjernevask, der indvirker på store beslutninger taget af magtfulde mænd! 
 
Historien om Libri di Luca er historien om Lucas antikvariat, som ligger midt i København og er samlingspunkt for de såkaldte Lettore – altså læsere. Der er modtagere – de hører hvad du læser (selvom du læser indenad) og påvirker det og dig og afsendere, som kan forstærke det du læser.
Det er en lidt uhyggelig tanke, for det er næsten umuligt at lade være med at læse…. prøv engang, ingen tekst… næsten uladesiggørligt i vores verden! med skilte, reklamer og skrift overalt!
 Plottet i bogen er at Lucas søn træder til efter faderens dramatiske død og skal drive antikvariatet videre. Jon har i mange år ikke haft kontakt med sin far og kender intet til hans verden.
Det viser sig, at Jon, har nogen latente evner som lettor og det åbner for en betændt underverden med konspirationsteorier der strækker sig til højeste plan.
 Tempoet i bogen er hæsblæsende! Tonen er energisk og hvis man vælger at tro, er det en utroligt spændende bog og oplagt at lave en film ud af! 
Læs Libri di Luca hvis du kan lide jagt, spænding og action, blandet sammen med en god historie! Da Vinci Mysteriet på dansk…. eller næsten
 
Materialer