Billede af pasja1000 fra Pixabay
Billede af pasja1000 fra Pixabay

Gå en bog

10.05.21
Tag med på litteraTUR i Bygholm Park

I maj måned skal vi bevæge os for livet. Derfor tilbyder vi på biblioteket flere gå-ture i den smukke og lysegrønne Bygholm Park. Undervejs gør vi flere stop, hvor personale fra biblioteket vil fortælle om gode læseoplevelser, anbefale bøger og læse op. Når vi går videre, kan vi tale om, det vi netop har hørt, men det kan også være, at vi i stilhed går videre sammen, reflekterer og nyder foråret og uden tvivl gæssenes skræppen. 

Natur og litteratur går hånd i hånd. Måske er det ikke så mærkeligt, for når fødderne flytter sig, har tankerne det med at gøre det samme. Det, at vi går sammen og befinder os i naturen, bevirker på forunderlig vis, at det er nemmere at falde i snak. Vi er sammen om noget – både om litteraturen og om at få frisk luft og motion. Og det er netop ideen bag Bevæg dig for livet og We Walk i maj måned, som du kan læse mere om på deres hjemmeside.

Måske kender du også til følelsen af egentlig gerne at ville gå nogle flere ture, men at det ofte bliver ved de gode intentioner. Du kender måske også til ønsket om at ville læse noget mere, men samtidig ikke føle at du har tiden til det. Gå en bog er en unik mulighed for at forene litteratur og bevægelse i et uforpligtende fællesskab.

På nedenstående datoer mødes vi foran Horsens banegård kl. 11, og gåturen varer en god times tid. Du kan bestille gratis billetter på Horsens Bibliotek eller selv hente dem på www.horsensbibliotek.dk

  • Tirsdag d. 11.5 inviterer Jette Holst og Lida Wengel på gåtur med fokus på bøger om ekspeditioner.
  • Torsdag d. 20.5 medbringer Vibeke Johansen og Jette Holst sjove og humoristiske bøger på turen.
  • Onsdag d. 26.5 dykker Nina Wegner og Lida Wengel ned i Erling Jepsens forfatterskab under gåturen.

Vi glæder os til at gå sammen med jer. Måske kan turen give mod på og inspiration til også på egen hånd at begive dig ud på gåture og ind i litteraturens mange fascinerende og fortryllende universer.

Artiklen er skrevet af Line Louise Peters og Vibeke Johansen