Ny podcast

14.09.21
Tag hørebøfferne på, skru op for lyden og lyt med, når vi åbner et forfatterskab, laver interviews eller over en længere periode springer ud i et tema-samarbejde med DR. Kulturskoven er lyden af Horsens Kommunes Biblioteker.

Kulturskoven er en ny podcastkanal produceret af Horsens Kommunes Biblioteker. Teknisk set er det den sjette kanal, fordi der i skrivende stund produceres fem andre podcast under titlen Friske Faustnumre i forskellige genrer - skønlitteratur, faglitteratur, film & tegneserier, musik og børnebøger. Alligevel bliver det bibliotekets hovedkanal - en kanal med fingeren på bibliotekspulsen. 

Kulturskoven bliver lydsiden af vores arrangementsprogram - vi bringer bidder af bogcafeer, interviews fra forfattermøder og skræddersyet indhold produceret af bibliotekets medarbejdere i forbindelse med DRs temasamarbejder, Krimimessen og meget andet. 

I første afsnit tager vi hul på et temasamarbejde med DR. Det handler om kultur og bevægelse, hvad betyder det at blive bevæget af et stykke kunst, en film, en bog eller et stykke musik etc.

Du kan lytte ved at klikke her