Podcasts

 

Velkommen til bibliotekets vores lyttezone. 

På Horsens Kommunes Biblioteket producerer vi en række forskellige podcasts. Dem kan du få mere at vi de om her. 

I programmet Friske faustnumre fortæller vi om nogle af de nye bøger, der hver måned er sat på hylderne i biblioteket. Fra film og brætspil til skønlitteraturens altopslugende universer og faglitteraturens konkrete og vidensbaserede beskrivelser. Vi kommer omkring det hele og lidt mere end du kunne forestille dig. På bare en halv time kommer vi omkring mindst 40 spritnye udgivelser. Dine værter er Jette Holst og Janus Andersen.

I Lig med mere får du det bedste fra krimiens verden. Podcasten trækker på nogle af de bedste interviews lavet på krimimessen gennem årene men byder også på helt nyt materiale. Det er stedet, hvis du skal holde dig opdateret indenfor krimigenren. Dine værter er Thomas Behrmann og Lida Wengel. 

I Kulturskoven drypper der lidt af fra den formidling, vi til daglig laver på biblioteket. Du vil finde nye episoder her, når vi har temaforløb, arbejder emnebaseret eller har noget, vi bare må fortælle dig. 

For alle kanalerne gælder det, at du kan abbonnere på dem i din udvalgt podcastapp. På den måde får du automatisk at vide, når der kommer en ny episode. 

Vi lyttes ved!