Heavy Metals historie på film

21.01.15
Filmstriben er nu klar med den ultimative historie om heavy metal-musikken. Fire dokumentarfilm af den canadiske musiker Sam Duun giver et fornemt indblik i genren på en måde så det også er interessant for andre end unge mænd i sort tøj med langt hår.

Heavy Metal

Metal evolution 1:4 - Dokumentarfilm om  Metal historien fra de første tunge riffs, som skræmte livet af en uforberedt verden i 1960'erne til i dag, med heavy metal som en af de mest populære genrer af musik. Med alle de største navne, fra puddel hård rock til thrash metal, er dette den ultimative historie om alt det, der kan kaldes Metal. Indeholder: Pre-Metal - Early Metal US - Early Metal UK.

Metal evolution 2:4 – Dokumentarfilm om  Metal historien fra de første tunge riffs, som skræmte livet af en uforberedt verden i 1960'erne til i dag, med heavy metal som en af de mest populære genrer af musik. Med alle de største navne, fra puddel hård rock til thrash metal, er dette den ultimative historie om alt det, der kan kaldes Metal. Indeholder: New Wave of British Heavy Metal - Glam - Trash.

Metal evolution 3:4 – Dokumentarfilm om  Metal historien fra de første tunge riffs, som skræmte livet af en uforberedt verden i 1960'erne til i dag, med heavy metal som en af de mest populære genrer af musik. Med alle de største navne, fra puddel hård rock til thrash metal, er dette den ultimative historie om alt det, der kan kaldes Metal. Indeholder: Grunge - Nu-Metal - Shock Rock.

Metal evolution 4:4 - Dokumentarfilm om  Metal historien fra de første tunge riffs, som skræmte livet af en uforberedt verden i 1960'erne til i dag, med heavy metal som en af de mest populære genrer af musik. Med alle de største navne, fra puddel hård rock til thrash metal, er dette den ultimative historie om alt det, der kan kaldes Metal. Indeholder: Power Metal, Progressive Metal, Extreme Metal.

Se filmenen på Filmstriben.dk

Materialer