For børn
Arrangementer for børn

Readathon - læs et halvmarathon!

15.10.20
Så er det endnu en gang blevet tid til Readathon i efterårsferien!

Den står på 10 timers læsning fra kl. 12 til kl. 22, og alle kan være med! Det er læsningen, der er i fokus, og du bestemmer helt selv, hvad du gerne vil læse.
Der bliver konkurrencer, bogquiz og hygge ad libitum. Ligesom sidst opfordrer vi dig til at lave dine egne boganmeldelser, og der er selvfølgelig præmier til de bedste!

Readathon er for unge fra 13 år og op. Hvis du har lyst til at læse, hygge og spise aftensmad sammen med andre – og selvfølgelig deltage i et par sjove bog-konkurrencer, så meld dig til!
Vi vil gerne have, at aldersbegrænsningen respekteres. I vinterferien afholder vi Readathon for dem under 13 år, så alle, der ikke kan være med denne gang, kan glæde sig til at være med i vinterferien.

Biblioteket sørger for aftensmad og vi finder på små konkurrencer eller opgaver, når der er brug for at få klaret hjernerne.

Husk at spise frokost hjemmefra, og hvis du vil have ekstra hygge, så tag selv dyne, pude og snaks med til undervejs.