Møderum Egen
Egen

Nyt bookingsystem til bibliotekets lokaler

05.09.23
Fra d. 5. september 2023 er vi skiftet til et nyt lokalebookingsystem. Systemet er et fælles bookingsystem for hele kommunen, hvor du ét sted kan booke lokaler og haller mm. i Horsens Kommune.

Det nye system gælder alle bookinger til de åbne mødelokaler og studierum på bibliotekerne i Horsens, Brædstrup og Hovedgård samt foredragssalen på Horsens Bibliotek og Brædstrup Bibliotek. 

Bedre overblik

Det nye bookingsystem er designet til at give dig bedre overblik over de tilgængelige tider, men vil også være med til at skabe en bedre udnyttelse af vores mange faciliteter i kommunen, så flere kan få glæde af dem. 

Indkøringsperiode

Skiftet kan selvfølgelig medføre en vis tilvænningsperiode, da du skal booke lokaler på en lidt anden måde. Og hvis du har gemt linket til det gamle bookingsystem i fx din browser, så skal det selvfølgelig ændres. 

Vi har ændret alle links på bibliotekets hjemmeside, men hvis du opdager et forkert link på hjemmesiden, så skriv gerne en besked til: jsbm@horsens.dk.


Kom godt i gang

1: Opret ny bruger
For at bruge det nye system, skal du først oprette en ny bruger. Det er nemt og gøres med navn, e-mail og valg af medlemstype (vælg ”Privatperson”). Du kan oprette dig her:

Klik her for at oprette bruger


2: Book lokale
Gå ind på bookingsiden her:

Klik her for at gå til Fritidsportalen

Klik herefter på: ”Facilitetsoversigt” >
I feltet ”Lokation” vælges fx ”Horsens Bibliotek” >
Tryk på ”Søg”

Nu får du et overblik over møde- og studierum på Horsens Bibliotek, og du kan med det samme se hvilke tider der er ledige. 

Vælg en ledig tid og klik på den. > 
Log ind og følg trinene ind til lokalet er booket.

Klik her for at læse mere om vores møde- og studierum.