Forside for Horsens kommunes bibliotekers efterårsprogram

Dugfriske oplevelser...

...til dit efterår på Horsens Kommunes Biblioteker. Det nye program er på trapperne og blomstrer med debat, musik, litteratur, læring og leg.

Fra lørdag den 29. august kan du hente dit gratis program på Horsens Bibliotek, men allerede nu kan du her på siden bladre i efterårets dugfriske oplevelser.

Book billet til forfatterforedrag med bl.a. Dy Plambeck, krimidag med dine yndlingsforfattere, foredrag og fællessang med Mathias Hammer - eller hvad med et streamet foredrag om ølbrygning? Du kan også Gå til fantasy, skrive på Skriveskolen, synge morgensang eller drikke din søndagskaffe på biblioteket.

Og tag endelig programmet med hjem, for her er artikler som supplerer de forskellige arrangementer - og artiklerne er selvfølgelig også på hjemmesiden. 

Velkommen tilbage

De svære og sære tider under nedlukningen af landet i forbindelse med COVID-19 betød blandt andet, at mange af vores arrangementer måtte aflyses. Det råder vi bod på nu og byder velkommen til et alsidigt efterårs- og vinterprogram.

Tilbud til dig

Vi har lagt os i selen for, at du kan vælge mellem et stort udbud af kulturelle og folkeoplysende arrangementer. Uanset om du er til fællessang, Horsens-historie, grøn hverdag eller foredrag om litteratur eller videnskab. Vi følger selvfølgelig de seneste anvisninger fra sundhedsmyndighederne, så du trygt kan suge viden og fællesskab til dig på biblioteket.

Du kan bladre i programmet herunder - så ses vi i kulturskoven 

Arrangementer og kurser på Horsens Kommunes Biblioteker | Efterår 2020

Forside for Horsens kommunes bibliotekers efterårsprogram

Psst! Det er også for børn og unge...

Vores arrangementer er ikke kun for voksne. Dette efterårforår har vi hele 11 sider med arrangementer og aktiviteter for både børn og unge. Lige fra en MGP sangskriver-workshop til film og højtlæsning for de små - og som noget helt nyt, kan du nu også gå til fantasy på biblioteket. Vi skal også læse helt vildt, når vi holder Readathon for større børn og unge, og så er der krea på børnebiblioteket i efterårsferien.
Vi ses. 

Brætspil, gaming eller strikkeklub

For et år siden blev vi færdige med at nyindrette hovedbiblioteket, så der er blevet bedre plads til at friste dig med vores mange materialer. Ved samme lejlighed åbnede vi for bedre faciliteter til alt det andet, som biblioteket også kan; mødeaktivitet, studierum, brætspil, legeplads, gaming, strikkeklub, maker-værksted eller bare fred og ro til at læse. Den tankegang har vi bredt ud til vores 6 filialer. Derfor kan du nu booke 5 nye studie- og møderum og den helt nye multisal på Brædstrup Bibliotek. Senere vil det også blive muligt, at booke møderum på de andre biblioteksfilialer. Vi glæder os til at møde dig igen i dit forsamlingshus. Et hus, hvor der både er rum til fællesskab, højt til loftet og ro til fordybelse.