Kort over europa

Europa World Plus

Adgang
Adgang med biblioteks-login
Har du brug for et opdateret og detaljeret overblik over et bestemt land? I Europa World Plus er der samfundsfaglige og økonomiske oplysninger om landet, statistik samt et par sider om landets nyere historie.

Europa World Plus giver dig overblik over alle verdens lande, de 9 regioner og over 1700 store internationale organisationer. Basen indeholder aktuelle og opdaterede politiske, økonomiske og historiske analyser. Du vil kunne få information om landenes økonomiske, geografiske, historiske forhold men også læse om religion, miljø og få viden om aktuelle problemstillinger.

Du kan slå op på et et konkret land eller et bestemt område  eller vælge avanceret søgning med mulighed for at udspecificere din søgning.

Europa World Plus vil kunne give dig svar på spørgsmål som:  Hvad er adressen på handelskammeret i Slovenien? Hvad er den historiske og politiske udvikling i Polen? Hvad er indbyggertallene i de største byer i Kina? Du kan også læse, hvad møntfoden hedder i Andorra, dykke ned i Bolivias historie eller se Mauritius' flag.

Særlige tips : I Europa World Plus finder du statistiske oplysninger og analyser, og du har mulighed for selv at danne sammenlignende statistik for forskellige lande.

Europa World Plus anbefales til dig, der:

  • er studerende/skoleelev og skal bruge baggrundsoplysninger om et land/geografisk område.
  • skal sammenligne forholdene i to forskellige lande.
  • er geografisk interesseret
  • du ønsker et supplement til den traditionelle rejselitteratur.

Vejledning

  1. Indgang til Europa World Plus
  2. Indtast dit lånernummer og din pinkode til Horsens Bibliotek
  3. Søg på enkelt land, region, organisation eller person. Du kan også søge bredt eller vælg "Advanced search"

Digitale kilder til opgaven: Europa World Plus