Få hele biblioteket i én app

Husk, at du kan bruge Biblioteket app’en, som er hele dit bibliotek samlet i én app. Her kan du søge, reservere, blive inspireret og app’en hjælper dig med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer. Hele dit bibliotek i én app.

Hvad kan du med app'en?

Biblioteket app’en har et moderne og brugervenligt design, og funktionerne er fleksible og intuitive i brug. Med Biblioteket app’en har du altid dit bibliotek lige ved hånden. Søg, reserver, bliv inspireret, login og se din lånerstatus. Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger af biblioteket, så kan du også klare det på Biblioteket app’en.

Bliv inspireret!

Biblioteket app’en er spækket med inspiration og formidling. Du kan finde en masse hylder med inspiration som eksempelvis Danske debutanter fra eReolen, Store romaner, Poesi udgivet i 2017, Børnenes univers, For de 9-14 årige - sjove bøger og meget mere.

Søg på tværs af alt

Du kan søge på tværs af fysiske og digitale materialer, så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i eReolen app - så bliver det ikke nemmere.

Hent den i App Store eller Google Play

Når du henter app’en i App Store eller Google Play skal du vælge din kommune, og så er du igang. Login er det samme som du bruger via vores website.

Prøv den. God fornøjelse.