Legeteket

Legeteket på Horsens Bibliotek er en legetøjssamling til børn fra cirka 0-7 år.

Alle kan gratis låne materialerne i Legeteket – du skal blot være oprettet som låner på Horsens Bibliotek. Lånetiden er 1 måned.

Herunder kan du se og læse om de mange forskellige ting, der kan lånes i Legeteket. Du kan reservere på hjemmesiden, eller du kan efterspørge et bestemt stykke legetøj hos personalet i børnebiblioteket på 2. sal, hvor Legeteket befinder sig.

Legetøjssamlingen består af spil, puslespil og sprogstimulerende materialer. Der er også legetøj, som særligt udfordrer sansemotorik, grovmotorik og finmotorik. Og endelig har vi terapidyner til udlån.

Legetekets legetøj kan lånes til alle børn, men hvis du har et barn med specielle udfordringer eller handicap, kan Legetekets materialer måske være en hjælpende hånd til stimulering af dit barn. Når du søger i materialelisten herunder kan du under Emne vælge for eksempel Grovmotorik, Sprogstimulering eller andet, som matcher dit barns behov.

Og vigtigst af alt: materialerne i Legeteket inviterer til sjov og leg i timevis. Kom og lån!

Er du interesseret i at vide mere om Legeteket, er du velkommen til at kontakte bibliotekar Marianne Bjergø eller bibliotekar Linda Hedegaard på tlf: 76 29 24 50 eller på e-mail: boernebiblioteket@horsens.dk