Tomas Lagmermand Lundme. Foto: Simon Knudsen
Tomas Lagmermand Lundme. Foto: Simon Knudsen

Om dette arrangement

Tid
18:00 - 20:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted/Lokale
Salen
Målgruppe
For unge
Foredrag & Underholdning

Tomas Lagermand Lundme: "Mit usynlige ansigt" - om unges trivsel eller mangel på samme

27.08.24
Med udgangspunkt i sin udstilling "Mit usynlige ansigt", der kan opleves på Horsens Kunstmuseum fra den. 27 august – til den. 2. januar 2025, holder forfatteren og billedkunstneren Tomas Lagermand Lundme en artist talk på Horsens Bibliotek, der inkluderer en mindre workshop i små grupper. 

Mit usynlige ansigt behandler en meget vigtig og aktuel tematik omkring unges trivsel eller mangel på samme.  

Tomas Lagermand Lundme har gennem sine bøger, udstillinger, manuskripter til teater og film, beskrevet mange forskellige drenge- og manderoller, der oftest går under radaren og ikke har et verbalt sprog, men snarere en selvdestruktiv adfærd, hvor de presser sig selv udover kanten med håbet om, at de en dag vil blive set.

Tomas Lagermand Lundme vil fortælle om de ting, han selv har kæmpet med og mod, og som han har haft svært ved at tale om. Det er ikke kun homoseksualitet, men også angst, anoreksi, selvskade og i høj grad identiteten som en rigtig dreng og mand. Kunsten har Lundme i mange år brugt til at fortælle om de ting, ikke kun hans egen historie, men som en fortælling, mange kan spejle sig i og føle sig repræsenteret af. Gennem enkle skriveøvelser og Lundmes foredrag, der også blander oplæsning af et par af Lundmes bøger, bliver der skabt et trygt og konstruktivt rum, hvor refleksionen er både ærlig, sårbar og stærk. At sige fra, er også at sige til.

Arrangementet er gratis men kræver billet.  

Arrangeret i samarbejde med True Colour Horsens