Inger Andersen

Seneste indlæg

 • Når musikken censurers

  MusiktipsTirsdag 30. januar 2018af Inger Andersen

  Hvad er musikcensur? Hvem står bag og hvorfor? Hvornår og i hvilken form forekommer det? Musikcensur er en kompleks størrelse og afføder hurtigt mange spørgsmål.

  Læs mere
 • Gratis online musikundervisning

  MusiktipsTirsdag 9. januar 2018af Inger Andersen

  Online musikundervisning er en nem og bekvem måde at lære sig selv at spille musik. Det er derfor de senere år blevet meget populært, og der findes i dag et utal af gode introduktioner, tutorials og egentlige musikkurser på nettet. Mange tilmed ganske gratis. Men hvilke er de bedste og værd at tjekke ud?

  Læs mere
 • Årets 20 bedste albums

  MusiktipsFredag 22. december 2017af Inger Andersen

  Året er ved at gå på held og det er tid til en lille status over de bedste albums udgivet i 2017. For selv om det mere og mere er blevet trenden kun at udgive singler trives albumformatet forsat. I det forgangne år har jeg lyttet rigtig meget til:

  Læs mere
 • Julens toner

  MusiktipsFredag 1. december 2017af Inger Andersen

  Der findes julemusik for enhver smag. Fra sakrale oratorier over sentimentale evergreens til mere hårdtslående rockballader. Men hvilken indspilning af Händels "Messias" er lige den bedste og hvor går man hen når man har hørt "Last christmas" og "Driving home for Christmas" for 117 gang?

  Læs mere
 • Qello Concerts føjet til vores netbibliotek

  AktueltOnsdag 4. oktober 2017af Inger Andersen

  Horsens Kommunes Biblioteker har netop tegnet abonnement på Qello Concerts. Som indbygger i Horsens Kommune har du således fra i dag adgang til verdens største samling af fuldlængde koncerter og musikdokumentarer via biblioteket.

  Læs mere

Horsens kommunes biblioteker - Tobaksgården 12 - 8700 Horsens - Telefon: 76 29 24 00 - bibliotek@horsens.dk