For studerende

Skal du skrive SRP eller en anden opgave? Vi har lavet en oversigt over de vigtigste af de ressourcer biblioteket stiller til rådighed for dig, så du lettere kan finde netop det materiale du skal bruge til din opgave.

Skriv med en bibliotekar

Hvis du har brug for at komme i kontakt med en bibliotekar, som kan hjælpe dig videre, så kan du skrive til biblioteksvagten.dk. Her sidder bibliotekarer klar, til at hjælpe dig videre i din litteratursøgning og sender gerne gode links.

Gå selv på opdagelse

Du kan også stadig selv finde en masse gode links, hvis du kaster dig ud i nogle af de baser vi præsentere nedenunder:

Horsensbibliotek.dk indeholder udover vores fysiske samling også links til en lang række online artikler og bøger. 
Du finder det hele under Dit digitale bibliotek. Her ligger et hav af baser, som kan være relevante. Skriver du inden for bestemte fag, har vi samlet de bedste baser lige til dig. 

For at bruge de fleste baser, skal du være oprettet som låner (og bosat i Horsens Kommune). Er du endnu ikke det, kan du oprette dig med NemId.

Overblik over de mest relevante baser

Leder du efter artikler?

Leder du efter bøger?

Leder du efter statistik?

Driller litteraturlisten?

Litteraturlistenautomaten er et nyt værktøj til dig der skal lave en litteraturliste til din opgave. Her kan du nemt taste din kilder ind og straks få dem retur som en færdig litteraturliste. Let og elegant!
Du skal selvfølgelig være opmærksom på om din lærer eller underviser stiller specielle krav til udformning af littaraturlister.