Selvbetjent morgenbibliotek

Få bedre adgang til biblioteket. Der er selvbetjent åbningstid mellem 7 og 8. Mellem 8 og 10 åbner vi for betjeningen i stueetagen, ligesom du kan finde en bibliotekar på 1. sal.

De selvbetjente timer er ekstra åbningstimer. Vi øger tilgængeligheden til bibliotekets materialer og tilbud. Mellem kl. 7 og 8 skal du betjene dig selv. Har du brug for hjælp og vejledning, skal du komme i den bemandede åbningstid.

Hvad kan jeg på Selvbetjent Morgenbibliotek

  • Aflevere materialer
  • Afhente reserveringer
  • Låne materialer
  • Læse aviser (dagens aviser er klar på 1. sal fra kl.9)
  • Bruge bibliotekets pc’ere
  • Benytte gratis wi-fi: HK-hotspot / kode: horsens2012
  • Kopiere/printe
  • Benytte studierum
  • Scanne

Sådan klarer du dig selv

Udlån
Du skal selv låne materialer på bibliotekets selvbetjeningsautomater. For at låne skal du være oprettet som låner på Horsens Kommunes Biblioteker. Se her, hvordan du bliver låner.

Når du låner er det vigtigt, at du er opmærksom på, at der står ”udlånt” ud for alle materialer på skærmen – ellers aktiveres alarmen ved udgangen. Hvis dette sker, skal du gå tilbage til selvbetjeningsautomaten og låne materialerne igen.

Aflevering
Materialer skal afleveres på selvbetjeningsautomaten.

Reserverede materialer
Reserverede materialer står i nummerorden på reolen for den pågældende reserverings seneste afhentningsdato. Husk at låne materialerne, inden du går.

Kopi, print og scanning
Det er muligt at kopiere og printe i stueetagen og på 1. sal.
Ved print skal du betale med kort eller mobilepay via Princh. Ved scanning skal du benytte scan-funktionen på kopimaskinen på 1. sal og kan få tilsendt det scannede materiale til din e-mail. Har du brug for assistance til at betjene scanneren, kan du henvende dig til personalet i den betjente åbningstid.
NB!! Det er ikke muligt at få byttepenge ved hverken kopiering eller print.

Benytte studie- og møderum
Studie- og møderum kan bookes i hele bibliotekets åbningstid. Du kan booke studie- og møderum her

 

Hvilken hjælp kan du forvente

På Selvbetjent Morgenbibliotek skal du klare dig selv. Der vil være personale tilstede i huset. De udfører de opgaver, der er nødvendige, for at biblioteket kan fungere. Har du brug for hjælp og vejledning, skal du henvende dig i den almindelige åbningstid.

Du er også velkommen til at sende en e-mail til biblioteket på bibliotek@horsens.dk.
Mails besvares i den almindelige åbningstid.

Dit bibliotek

Biblioteket er også dit, så hjælp os med at passe på det ved at rydde op efter dig og behandle bibliotekets materialer og udstyr med omtanke.