Projekt Brobygger

Kan DU huske din første skoledag og mødet med den store nye skole? Måske havde du ligeså mange sommerfugle i maven som Alfons Åberg havde inden hans første skoledag?

Nu bygger vi bro mellem børnehave, skole og bibliotek. I dette skoleår går Dagnæs Skole, Daginstitution Dagnæs og Horsens Bibliotek sammen om Projekt Brobygger. Her vil vi arbejde tværfagligt på at lette dit barns overgang til skolen og fremme lysten til læsning og læring.

Rammen for Brobygger er skolebiblioteket på Dagnæs Skole, hvor skolebibliotekaren i samarbejde med en bibliotekar fra Horsens Bibliotek, har indkøbt nye spændende materialer, som børnene kan låne. Som forælder får du også mulighed for at låne bøger i skolebiblioteket samt deltage i arrangementer om børns bøger og om hvordan de udvikler deres læsning.

I Dagnæs Børnehave etableres desuden et Børnehavebibliotek. Her kan forældre og børn låne bogposer med bøger og cd’er fra Horsens Bibliotek. Projektet følger skoleåret 2011/12 og støttes med midler fra Styrelsen for Bibliotek og Medier.