Bibzoom Radio

16.12.13
I sommers lancerede Bibzoom deres helt egen musikradio app. Med den nye app til iPhone og Android telefoner, har du nu mulighed for at tage musikken med på farten.

Lyt og hent inspiration blandt en lang række fede genre- og temastationer (Rock, Jazz, Klassisk, Verdensmusik, Electronica. Jul, Danish Music Awards, Tønder Festival, etc.) udvalgt af landets stærkeste musikformidlere. Selv for lokalpatrioterne er der noget at hente. Under "Bibliotekerne anbefaler" finder du en Horsens-station (kurarteret af undertegnede) med musik af lokale kunstnere og kunstnere med lokal tilknytning (Den gamle mand og havet, Vagn Holmboe, Teddy Edelman, Pretty Maids, Sparkplug, Søren Bebe, Gisli, Esben Kronborg, Björnskov, Indians, Vild $mith, etc.).

Bibzoom Radio er desuden fuldt integreret med Bibzooms andre platforme, hvilket betyder at du også kan læse redaktionelle artikler, dele favoritsange på Facebook, og downloade favoritsange fra Bibzoom Radio på Bibzoom til PC og Mac – den husker dine præferencer.

Endeligt bør det nævnes at du som unsigned kunstner har mulighed for at få eksponeret din musik gratis via egen radiostation. Læs mere her.

Bibzoom Radio kan hentes til iPhone og Android i App Store og Google Play.