Billedet er fra filmen "O Brother, Where Art Thou?", der kan streames på Filmstriben.

Ugens film fra Horsens bibliotek

04.03.21
Trænger du til inspiration til gode film?

Synes du også ind i mellem, at det er rart at synke ned foran fjernsynet med en god film, men vil du gerne have inspiration til at se noget andet, end du plejer? Så kig med her.

Hver lørdag fortæller ansatte på Horsens bibliotek om film og tv-serier, du bare ikke må gå glip af. Det kan være sjove film, uhyggelige film, film fra andre lande eller dokumentarfilm. Fælles er, at de har gjort et indtryk på os

Er du interesseret? Så hold øje med vores facebook-side samt youtube-kanal, hvor der hver lørdag kommer en ny anbefaling.

Her får du lige en smagsprøve, hvor Thomas B. fortæller om "O Brother, Where Art Thou?"