Tre gode detektivfilm

26.02.22
I marts måned har Horsens kommunes biblioteker fokus på verdens nok mest berømte detektiv. I den forbindelse anbefaler Jette H. tre gode film og tv-serier om fiktive detektiver.

Månedens film i februar

 

I "Knives Out - var det mord?" har rigmanden Harlan Thrombey inviteret hele familen til sin 85 års fødselsdag, men om morgenen finder husholdersken ham død i arbejdsværelset. Øjensynligt har Harlan begået selvmord, men da en privatdetektiv sættes på sagen viser det sig at alle i familien har deres eget motiv til mord.

"Lucifer" handler om Lucifer Morgenstjerne, Guds søn og falden engel, der keder sig som bestyrer i helvedet. Så han tager på ferie til nutidens Los Angeles, hvor han begynder at hjælpe LAPD med at opklare sager, mens han bruger sin charme til at forføre kvinder. Men Lucifer begynder snart at udvise menneskelige egenskaber og følelser, da han møder den kvindelige betjent Chloe.

I "Sherlock" følger vi makkerparret Sherlock Holmes og Dr. Watson, der løser mysterier og mordgåder for Scotland Yard i nutiden. Bedrifter, som Dr. Watson blogger om på nettet. 

Lån filmene på biblioteket

Materialer