Fem fantastiske glittede magasiner, du kan læse online

15.06.18
Sommersolen bager nådesløst ned over Danmark, og vejret indbyder til at ligge i skyggen under yndlingstræet i haven, eller i fuld sol på den nærmeste strand.

Uanset hvor du foretrækker at nyde sommeren, så er det altid hyggeligt med et glittet magasin som underholdning i haven, på stranden, i sommerhuset eller for den sags skyld i vildmarken, hvis din ferie bringer dig derud.

På Horsens kommunes biblioteker kan du vælge mellem at låne flere hundrede tidsskrifter i fysisk form. Men faktisk kan du også låne flere af de samme tidsskrifter som download på din smartphone, tablet eller computer. Alt, hvad du skal gøre, er at hente den gratis app RBdigital til iOS eller Android, oprette et login, og så er du klar til at læse mere end 300 tidsskrifter primært på engelsk, men enkelte tidsskrifter er også tilgængelige på andre sprog. Magasinerne kan både læses off-line og on-line.

Se video for instruktion:

Men du kan få mere end det, for på RBdigital kan du også læse blade, som du ellers ikke kan låne i fysisk form på biblioteket. Her kommer fem bud på blade, du kun kan læse på RBdigital.

Hvis dit hjerte banker for skinnende krom og klassiske linjer, så kan vi anbefale Classic & Sportscar. Hvis du mere er til tidens hotte toner og de seneste nyheder fra musikbranchen, så kan vi anbefale bladet Billboard. Således opdateret på, hvad der er hot or not på hitlisterne, kan du fordybe dig i international mode i bladet Cosmopolitian, inden du slutter af med at læse om de seneste trends indenfor restauranter og kogekunst i bladet Saveur Magazine, og drømmer dig bort til eksotiske himmelstrøg i magasinet Lonely planet.

Du finder dem alle i app´en eller på bibliotekets hjemmeside, du kan også komme forbi biblioteket og afprøve app´en i udstillingen på 1. sal.

/Claus Hagstrøm