Er du klar til sæson 7 af Game of Thrones?

Af Anonym (ikke efterprøvet)
17.07.17
Hi, I´m GOTBOT. You know nothing. But i do...

Er du Game Of Thrones fan? Og har du også glædet dig helt vildt til sæson 7, som kommer i dag? Så er du ikke alene.

Men Game Of Thrones kan været lidt rodet til tider. En del er blevet slået ihjel og der er indviklede slægtskaber og begivenheder over alt. Kan du heller ikke huske alt hvad der er sket de sidste 6 sæsoner, men du har måske heller ikke lige tid til at se alle sæsoner igen, så kan du får genopfrisket din hukommelse med den nye Facebook GOTBOT.

”Hvem” er GOTBOT?

GOTBOT er ikke en egentlig person, men en chatrobot. Vi har altså gang i en god omgang kunstig intelligens. Den er endda så klog, at den kan fortælle dig, hvis du bevæger dig udenfor emnet. Du kan altså kun chatte om Game Of Thrones relaterede ting med GOTBOT. Da vi snakker kunstig intelligens, er den så smart, at den lærer af sine egne svar, men den lærer også af din respons. På den måde, bliver GOTBOT hele tiden bedre og bedre, til at tilbyde den ønskede information, som der kunne tænkes at blive efterspurgt.

Hvad kan du får svar på hos GOTBOT?

En hel del faktisk. I Game Of Thrones er der en del indviklede slægtskaber, som kan være yderst svære at holde styr på. Du kan derfor, ved hjælp af GOTBOT få hurtig paratviden om blandet andet de forskeliige Targaryen-slægtninge. Du kan også få stamtræer og de forskellige karakterers kælenavne. En anden sjov ting, er at du kan få en levende/død status på de forskellige karakterer.

Den kære GOTBOT har også en vis form for humor. Du kan blandet andet spørge om ”Hvad er Hodors yndlings morgenmad? Raisin Bran.”

GOTBOT er generelt glad for at fortælle jokes. Og den kan godt blive lidt fornærmet når du beder den stoppe med at fortælle jokes. Men den kære GOTBOT gør det så godt som den kan, og den vil jo bare så gerne sprede en masse Game of Thrones viden. På den ene eller anden måde. 

Du finder GOTBOT ved at gå på Facebook og søge efter Game Of Thrones chatbot. Med GOTBOT ved din side, er du nu klar til at komme i gang med sæson 7. Du kan altid hurtigt spørge den om noget, mens du er i gang. Den svarer LYNHURTIGT. 

God fornøjelse! 

Materialer
Reservér
  • Bog

Game of thrones (Engelsk)

Af George R.R. Martin (2011)
Læs mere
Reservér
  • Cd (musik)

Game of thrones : music from the HBO series

(2011)
Læs mere
Reservér
  • Dvd

Game of thrones. Disc 1, episodes 1 & 2 (Sæson 2)

Af David Benioff, D.B. Weiss (2013)
Læs mere
Reservér
  • Dvd

Game of thrones. Disc 1, episodes 1 & 2 (Sæson 3)

Af David Benioff, D.B. Weiss (2014)
Læs mere
Reservér
  • Dvd

Game of thrones. Disc 1, episodes 1 & 2 (Sæson 4)

Af David Benioff, D.B. Weiss (2015)
Læs mere
Reservér
  • Dvd

Game of thrones. Disc 1, episodes 1 & 2 (Sæson 6)

Af David Benioff, D.B. Weiss (2016)
Læs mere