BiblioTech anbefaler: Internet Week Denmark 2017

Af Anonym (ikke efterprøvet)
17.04.17
Horsens Bibliotek og BiblioTech inviterer, i samarbejde med Engineering Lab og Internet Week Denmark, til to spændende workshops i Horsens.

Hvis du gerne vil udvide din horisont indenfor den digitale verden, så skal du helt sikkert tage et kig på Internet Week Denmark som løber af stablen d. 19-23 april 2017. De fleste events er placeret i Aarhus, men enkelte events er også at finde i Aarhus´ omegn. Blandt andet har vi, BiblioTech på Horsens Bibliotek, valgt at gå med ind i projektet og er med til at afholde to events i Horsens. 

Der kommer store navne inden for teknologiens- og den digitale verden til IWDK17. Du kan blandet andet opleve Mads Ryhdal. Mads var en del af det team, som står bag Appels Siri. Siri er den stemmestyrede, intelligente og personlige assistent, som du kan opleve på nogle af Appels produkter. Derudover kan du også opleve power kvinden Ida Tin. Hun er hovedpersonen bag appen Clue, som holder styr på kvinders cyklus. Du kan også opleve Zack Exley. En af hans imponerende jobs som står på hans CV, er Teknologikonsulent for Bernie Sanders præsidentkampagne. Men det er ikke kun spændende taler du kan være med til. Det bliver også afholdt forskellige events, foredrag og workshops. Du kan prøve kræfter med alt fra tekstil sammensat med teknologi, robotter, og du kan opleve ultra spændende foredrag omkring, hvordan teknologien påvirker vores hverdag, i alt fra vores arbejde, vores privat liv og til vores udvikling som mennesker.  

Horsens Bibliotek og Engineering Lab går sammen

Her i Horsens har Horsens Bibliotek lavet et samarbejde med Engineering Lab, for at kunne tilbyde to helt igennem spændende, sjove og anderledes workshops som en del af IWDK17. 

Onsdag d. 19 april kl. 16-18 kan du komme ned på biblioteket og være med til at spille Mars Base. Mars Base er udviklet af Engineering Lab og er et helt nyt spil. Spillet spilles ved hjælp af Augmentet Reality. Vi har iPads til rådighed under eventen. I Mars Base er det spillerens opgave at hjælpe en nødstedt astronaut med at overvinde en række udfordringer, efter en mislykket landing på Mars. Det er ved hjælp af Augmentet Reality, at spillerne skal finde vragrester og materialer, som kan være med til at forbedre astronautens chancer for at overleve. For at hjælpe astronauten, skal spillerne bygge tekniske modeller. Disse tekniske modeller, kan spillerne blandet andet bygge ud af LEGO og Littlebits. Det handler om at tænke klart og være kreativ, og ikke mindst, at have det sjovt. 

Alle er velkomne til at kigge forbi i tidsrummet 16-18, om det er for at være med, eller bare for at snuse lidt og se hvad det hele går ud på. Workshoppen passer til børn og voksne i alle aldre. 

Lørdag d. 22 april fra kl. 10-13 kan du opleve et vaskeægte Makerspace. Det foregår hos Engineering Lab på Kollegievænget 14 i Horsens. Denne dag er for børn og lege syge voksne i alle aldre, og der vil i løbet af dagen være små opgaver man kan gå i gang med. Man er også velkommen hvis man bare gerne vil ind og se hvad et Makerspace er, og hvad man har af muligheder i et Makerspace. BiblioTech som er en del af Horsens Bibliotek vil også være tilstede og står klar til en snak om diverse teknologi trends og til at fortælle om, hvad BiblioTech er for en størrelse, og hvordan du som borger kan drage nytte af BiblioTech.

Vi håber at se dig til nogle spændende timer i det digitale- og teknologiens tegn! 

Tags