BiblioTech anbefaler: Gratis billedredigerings apps

Af Anonym (ikke efterprøvet)
20.04.17
BiblioTech har været ved at teste gratis billedredigerings apps. Så mangler du inspiration til at finde den helt rigtige billedredigerings app, så skal du læse med her.

4 hurtige

Er du typen som godt kan lide at tage billeder, og som også godt kan lide at lege lidt med dem, så de får det der helt rette look? Der findes i dag et hav af apps man kan bruge til at redigere billeder med. Og der findes heldigvis mange gode GRATIS apps. Men vi har alle forskellige behov og præferencer, men vi gider ikke sidde i flere timer og prøve forskellige apps af, for at finde den helt rette. Bare rolig, jeg har brugt en MASSE tid på det, så her er min top 4 over de apps, jeg bedst kunne lide. 

1. Snapseed

Denne er helt sikkert min favorit i øjeblikket og den er derfor på førstepladsen. Den har (næsten) alt hvad jeg skal bruge, den er simpel, men alligevel med nogle gode features, som kan rette op på de fleste billeder. Den er meget brugervenlig og jeg synes den er nem at sætte sig ind i. Du har mulighed for at vælge forskellige filtre, du har de gængse redigerings funktioner såsom lys, farvemætning og kontrast tilrådighed, samt en masse andet lækkert til at skabe flotte billeder. Dette er en app jeg har brugt fast gennem det sidste halve år, og den bliver kun bedre og bedre. Den er helt sikkert værd at bruge sin tid på. 

2. Lightroom Mobile

Hvis ikke du allerede har opdaget det, så har Adobe udgivet nogle billedredigerings apps, herunder Lightroom Mobile. Designet er simpelt og lækkert, og det er brugervenligt. Den kan MEGET, og man skal bruge lidt tid for at sætte sig ind i alle de fantastiske ting den kan. Men gør man det, får man sig en tro følgesvend.  Hvis du gerne vil have dine billeder med på farten, og samtidig hurtigt vil kunne give dem et professionelt look, så er Lightroom Mobile, lige en app for dig. Jeg har brugt den i ca. 2 uger, og den er helt sikkert værd at give sig i kast med. 

3. Darkroom Gallery

Når du åbner Darkroom appen har du direkte adgang til billeder og videoer fra din mobil. Du kan lave de efterhånden klassiske Memes, skrive tekst, fjerne pletter, rette fokus, og meget mere. Selvfølgelig har du også de klassiske redigeringsværktøjer ved hånden, så som kontrast, farvemætning, lys, skygger osv. Du har også mulighed for at tilføje forskellige filtre. Darkroom er en app jeg kun har benyttet mig af en lille uge, men hvem ved, måske Snapseed på førstepladsen, skal til at føle sig en smule truet. 

4. HDR Max

Denne app giver dig mulighed for, at give dine billeder en helt ny dybde. Du kan redigere som i så mange andre apps, men den har nogle få features, blandt andet HDR effekten som skiller sig ud. En anden smart feature er ”split” funktionen. På den måde kan du dele billedet på forskellige måder, for at se hvordan originalen ser ud, i forhold til det redigerede. Denne app har jeg også kun gjort brug af en lille uges tid indtil videre, men jeg kan mærke, at jeg slet ikke er færdig med den endnu. 

God fornøjelse med at slippe kreativiteten løs!

Og husk at du kan deltage i vores App billedredigerings kursus fredag d. 21 april kl 10 og vores billedredigerings kursus til PC d. 27 april kl. 16.