Under fuld bedøvelse af Gretelise Holm

Under fuld bedøvelse af Gretelise Holm

13.09.07
Gretelise Holm har skrevet flere bøger om journalisten Karin Sommer, som også er hovedpersonen i "Under fuld bedøvelse", der er tredje bog i serien.

Karin Sommer arbejder på Sjællandsposten, en ganske almindelig provins avis. Alligevel bliver en lejemorder tilbudt 4 mio. kr. for at slå hende ihjel. Et tilbud han ikke kan modstå. Ved et uheld slår han den forkerte kvinde, men nu er politiets opmærksomhed vakt, og Karin Sommer bliver sat på opgaven at finde ud af, hvorfor nogen dog vil slå hende ihjel.

Sideløbende med historien om Karin Sommer fortæller Gretelise Holm historien om de tyske flygtninge efter 2. verdenskrig. Det er barske løjer at læse om, hvordan den danske regering spærrede flygtningene inde uden at give dem mad nok til at overleve, eller hvordan flygtningeskibene blev sænket af både russerne og de allierede.

Naturligvis har de to historier noget til fælles, men hvad vil jeg ikke afsløre her. Kun sige at hvis du er til gode, overraskende og relevante krimier, så må du ikke gå glip af "Under fuld bedøvelse".

Materialer