Slangehuset af S. J. Bolton

Slangehuset af S. J. Bolton

30.10.14
Snoge, hugorme og farlige giftslanger slynger sig igennem denne Bogens forsidegyser-krimi. Læsere med slange-angstfobi bør holde sig langt væk.

En morgen bliver Clara, som er dyrlæge,  ringet op af en hysterisk nabo, som har fundet en slange liggende i vuggen hos sin nyfødte baby. Den lille landsby er blevet invaderet af slanger både snoge, hugorme og særdeles giftige slanger, som ikke normalt kan leve i England.

Sammen med den lokale vicepolitimester og en meget berømt reptil-ekspert bliver Clara kastet ud i arbejdet med at finde frem til hvorfor, de mange slanger har indtaget landsbyen. Flere ældre mennesker i landsbyen bliver myrdet med koncentreret hugormegift.  Gennem opklaringsarbejdet går det op for Clara, at landsbyen gemmer på mørke og skumle hemmeligheder som har rod i en ekstrem religiøs fanatisme.

Det er en effektiv spændingsroman, som blander flere genrer; i hvert fald er det både en krimi, en spændingsroman, en gyser og der er også en snert spøgelsesroman indbygget - specielt i begyndelsen af historien. Samtidig med at vi får leveret effektiv spænding og gys, får vi også foræret et fint psykologisk portræt af den sky Clara.

Historien med slangerne sætter en personlig udvikling i gang for Clara. Hun tvinges til at åbne sig mere for sine naboer og de mennesker, der omgiver hende i hverdagen. Og så er der også bygget en dejlig kærlighedshistorie ind i handlingen.

Materialer