Plantagen 1 – Den hvilende ondskab af Steen Langstrup

Plantagen 1 – Den hvilende ondskab af Steen Langstrup

20.11.14
Første del af Steen Langstrups skræmmende gyser-trilogi

Tæt ved Gillsby ligger en skov, som de lokale kalder Den Lukkede Skov. Her er ingen kommet i flere hundrede år, og de lokale fortæller forfærdelige historier om stedet. De rygter er Anders Kromann dog ligeglad med. Han har nemlig fået færten af en ny dyreart, og det lykkes ham at få adgang til skoven, hvor han vil forsøge at få et levende eksemplar med hjem.

Samtidig har enkemanden Hans købt en nedlagt plantage ikke langt fra skoven. Han vil åbne en sommerlejr for børn, der har det svært i dagligdagen, og han håber på at overtale sin søn og datter til at være med i projektet. Derfor har han inviteret dem på et weekendophold på plantagen.

Men weekenden forløber ikke helt som planlagt, for det lader til, at der er en kerne af sandhed i de gamle sagn, om ondskaben der lurer i skoven …

Steen Langstrup er tilbage i storform med denne skræmmende og velskrevne gyser om den lurende ondskab i den lukkede skov. Sproget flyder let og lokker læseren med, og spændingen opbygges side for side, til det hele kulminerer i en nervepirrende afslutning.

"Den hvilende ondskab" er første del i en trilogi, og jeg glæder mig allerede til fortsættelsen.

Materialer