Paradisets have af Lisbeth Brun

29.10.14
Her er barndomsskildringer og brutal provinsidyl hvor familiehemmelighederne formelig myldrer ud af bogens sider

 Var du vild med "Hundehoved" af Morten Ramsland og "Rådhusklatreren" af Kim Blæsbjerg er "Paradisets have" af Lisbeth Brun sikkert også noget for dig.

Frode, som har tivoliblod i årerne, slår sig ned i Hobro. Ruth forelsker sig i Frode og sammen køber de det lokale Dampvaskeri. De er ikke helt unge, og glæder sig derfor ekstra meget over at blive forældre til Tom

Omkring den lille familie leves det daglige provinsliv. Her er barndomsskildringer og brutal provinsidyl hvor familiehemmelighederne formelig myldrer ud af bogens sider. Lisbeth Brun fortæller skæbnehistorier så det sprøjter. Måske er Lisbeth Brun ikke helt oppe på Ramsland og Blæsbjerg-niveau, men hendes romaner udstråler usædvanlig stor fortælleglæde.

Lisbeth Brun blev uhørt brutalt slagtet af Lars Bukdahl i Weekendavisens anmeldelse. Lad ikke sure Lars Bukdahl styre din læsning. Du kan roligt gå i gang med Lisbeth Bruns forfatterskab. Jeg har tidligere læst "På grænsen", som er et pragtfuldt kvindeportræt, en parforholds- og kærlighedsroman.

Materialer