Ø af Steen Langstrup

Ø af Steen Langstrup

02.11.16
Et forsvundet lig, en øde ø og en mørk jungle.

Noa og Selina får tilbudt en snorkletur til en hemmelig nationalpark et sted i sydøstasien. Det smukkeste koralrev med fisk i alverdens farver åbenbarer sig for dem mens de snorkler i det ukendte forbudte farvand. Fiskerne, som sejlede dem den lange vej til øen, gør opmærksom på flere gange, at de endelig ikke må røre ved eller komme i nærheden af korallerne.

Gysende uhygge springer i øjnene allerede fra første side, hvor romanen begynder med at Selina dør i armene på Noa. Hun har skåret sig på en af de muligvis forgiftede koraller og i løbet af ganske få timer kæmper hun forgæves mod døden med fråde om munden. De opholder sig på en hemmelig øde ø uden mobildækning, og hvad skal Noa stille op med liget i 30-40 graders fugtig varme.

Noa bliver anklaget for at have myrdet Selina, og i fængslet taler han med en repræsentant fra den danske ambassade. Hun beder ham forklare hvad der er sket set fra Noas synspunkt. Det er en hurtigt læst spændende gyser, som kan læses af både unge og voksne. Steen Langstrup er en af Danmarks allerbedste gyserforfattere.

Tags
Materialer