Hvis Super Mario kunne læse

Vi har sluppet den rødklædte blikkenslager fri i vores bogsamlinger, se hans anbefalinger her!

Det kræver meget at holde sig i form og adræt, specielt med alderen, men når man blev kendt som "jumpman" tilbage i 80erne er det ikke helt ligegyldigt hvordan man gør.

Derfor overraskede det mig heller ikke meget at Mario straks hev denne ældre sag ned fra hylden:

Når han skal koble af og smider benene op er det sommetider med en god bog, for tiden er det denne humoristiske fortælling om en blikkenslagerkollega fra finnen Kari Hotakainen, der ligger på natbordet:

Som en travl herre er Mario glad for litteratur han kan tage med på farten, han roser særligt Tænkepauser-serien for en god balance mellem viden og format. Denne fortæller bl.a. om hvordan VVS'ere dygtiggør sig:

Der lurer mange farer rundt omkring når man som blikkenslager begiver sig ud for at redde prinsessen med jævne mellemrum, Mario understreger at det er vigtigt at holde sig opdateret på sine modstandere og anbefaler særligt denne bog, som sit hemmelige våben:

Uden mad og drikke duer helten ikke, det er Mario meget bevidst om og forklarer hvor vigtigt det er at kunne få en bid mad på farten, når man har så travlt som han har:

Vi håber I fik noget ud af Marios anbefalinger, ellers er der meget mere at hente på biblioteket nu og i uge 45, hvor vi sætter gang i Gamingugen for både store og små!