Fra og med dig af Mhairi McFarlane

Fra og med dig af Mhairi McFarlane

29.06.20
Charmerende chick lit om universitetsprofessoren Anna, der får chancen for at se fortidens spøgelser i øjnene.

Anna Alessi er en veluddannet, smuk singlekvinde. I folkeskolen var hun voldsomt overvægtig og blev mobbet groft, og selvom hun nu er en succesfuld universitetsprofessor, bærer hun stadig rundt på en rygsæk fuld af mindreværdskomplekser. Måske derfor går hendes datingforsøg mildest talt dårligt, selvom hun med ildhu har kastet sig over online-dating markedet.

En dag bliver hun inviteret med til et skolejubilæum, og hun beslutter sig for at dukke op for at konfrontere fortidens dårlige oplevelser. Det viser sig, at ingen genkender hende, og ydermere virker James Fraser, der stod bag Annas største ydmygelse i folkeskolen, interesseret i hende. Anna smutter så hurtigt som muligt, men kort efter møder hun igen James, og denne gang bliver de tvunget til at arbejde sammen om en udstilling på Annas museum. Nu er spørgsmålet om hun skal konfrontere ham om skoletiden og give sig til kende. Men har James forandret sig? Og kan man nogensinde slippe fortiden?

Jeg har tidligere læst "Det er ikke mig, det er dig" af Mhairi McFarlane, og "Fra og med dig" lægger sig fint i slipstrømmen. McFarlane er ekspert i charmerende chick lit fyldt med humor og varme. Samtidig har hendes bøger lidt mere dybde end f.eks. Sophia Kinsellas univers, så mod slutningen af romanen tager fortællingen en alvorligere drejning. 

Holder du af romantisk humor og herligt skæve personer, så er "Fra og med dig" et dejligt bud til et par timers afslapning, hvad enten solen skinner, eller det regner.

Materialer