Fordrivelsen af Astrid Saalbach

Fordrivelsen af Astrid Saalbach

10.11.14
Lige midt på skibakken stopper han op for at læse en af sine mange hemmelige sms'er. Han bliver torpederet bagfra af en ung fyr på snowboard, og Andreas vågner op til et nyt liv

Andreas er taget på skiferie med familien. Han har selv foreslået rejsen, men faktisk har han ikke hovedet med. Han er mere interesseret i at fordrivelsen_163055konsultere sin mobiltelefon, og sms'er i al hemmelighed med sin mandlige elsker. Andreas lever et tilsyneladende succesfyldt familieliv med dejlig kone og 2 velbegavede børn. Han har også succes med arbejdet, og det firma, som han grundlagde for få år tilbage ekspanderer med lynets hast, og det er på få år vokset fra 3 til 30 ansatte.

Så sker ulykken. Lige midt på skibakken stopper han op for at læse en af sine mange hemmelige sms'er. Han bliver torpederet bagfra af en ung fyr på snowboard, og Andreas vågner op til et nyt liv. Han er blevet hjerneskadet efter ulykken, og ændrer herefter fuldstændig personlighed.

Hvordan hjerneskaden påvirker familien, er en historie, der er næsten lige så spændende at læse som en psykologisk thriller. Jeg synes godt at romanen kan sammenlignes med Christian Jungersens meget roste "Du forsvinder", som også handler om kærlighed, familieliv, svigt og hjerneskader.

Materialer