Familiehistorier af Kate Atkinson

Familiehistorier af Kate Atkinson

29.10.14
Hyggelig engelsk thriller, som præsenterer os for mange forskellige skæbner lige fra den omsorgssvigtede pige på gaden til den aristokratiske overklasse-katte-dame.

De excentriske søstre Amelia og Julia Land gør en rystende opdagelse, da de rydder op efter faderens død. De kontakter privatdetektiven Jackson Brodie for at få ham til at hjælpe med at opklare et 30 år gammelt mysterium. Deres lillesøster, den dengang 3-årige Olivia, forsvandt sporløst en sommernat, og er aldrig siden fundet.

Samtidig kontaktes Jackson af den enormt overvægtige og sørgmodige advokat Theo, hvis højt elskede datter blev myrdet af en knivstikker. Endnu en uopklaret forbrydelse.

Der er mange historier i denne roman, og emnemæssigt strækker forfatteren sig lige fra psykologisk drama over vold, incest, skilsmisser, sorg og kærlighed. Selv om det lyder som en barsk omgang, så er det i stedet hyggelig engelsk humor som præsenterer os for mange forskellige skæbner lige fra den omsorgssvigtede pige på gaden til den aristokratiske overklasse-katte-dame, som stadig tror at England er verdens største imperium, og alle mennesker med en anden hudfarve er hendes tjenere.

Læs, hyg, gys og grin.

Materialer