Fakturaen af Jonas Karlsson

Fakturaen af Jonas Karlsson

21.02.17
En hurtig anbefaling til en kort måned - Thomas har læst "Fakturaen".

Kan man opgøre et menneskes lykke i kroner og ører? Det kan man i Jonas Karlssons roman. Finurlig svensk feel-good, når det er bedst. Skræddersyet til en kort måned.

Hovedpersonen i ”Fakturaen” lever et stille og beskedent liv uden de store udsving. Han har et deltidsarbejde i en bedaget videobiks, og omgangskredsen begrænser sig til nogle ganske få venner. Men den monotone tilværelse forstyrres pludselig, da han modtager en særlig faktura med et beløb, der overstiger fem millioner kroner. Hans første reaktion er naturligt nok, at der må være tale om en fejl, så han kontakter det firma, som har udskrevet den store sum og finder ud af, at beløbet dækker den samlede lykke, han har oplevet i livet. For vores ressourcer skal fordeles, og det gælder så sandelig også de gode oplevelser.

Bogen er en humoristisk, underholdende og velskrevet lille fortælling, som på overfladen er let og luftig, men også har tyngde nede i lagene. I bogens regi vil din læseoplevelse af "Fakturaen" sikkert overstige et tocifret millionbeløb, så nyd at oplevelsen er ganske gratis og ikke mindst din egen!

 

Materialer