En lyserød kanin, spiselige gaver og hoftesvingende rytmer

13.01.22
Én gang i måneden udgiver Horsens Bibliotek podcasten Friske Faustnumre, hvor bibliotekarerne Janus B. Andersen og Jette S.F. Holst med hjælp fra kollegaerne stiller skarpt på bibliotekets nyindkøb. De kommer vidt omkring, og denne gang handler det blandt andet om søfartshistorie, Sherlock Holmes som tegneserie, storbyernes historie og en lyserød kanin.

Lyt til Friske Faustnumre her (eksternt link)

Spotlight på tegneserier

Jette anbefaler fem tegneserier, der er indgået på bibliotekets hylder den sidste måned.

Spotlight på børne- og ungdomsbøger

Bibliotekar Marianne Bjergø har fundet fem interessante børne- og ungdomsbøger frem, der er indgået på bibliotekets hylder den seneste måned.

Spotlight på spillefilm

Jette fortæller om fem spillefilm, du kan låne på biblioteket. Der kommer også nye film på Filmstriben hver måned, så her er der også masser af interessante titler. Se mere på Filmstriben her (eksternt link)

Spotlight på musikken

Bibliotekar Inger Andersen har fundet frem til fem nyanskaffelser på musikbibliotekets hylder. Det er blevet til fire cd'er/lp'er og en enkelt musikbiografi.

Spotlight på skønlitteraturen

Det er nærmest en umulig opgave kun at vælge fem titler ud af de mange spændende romaner, noveller, krimier m.m., der er udkommet den seneste måned. Nedenstående fem titler strækker sig fra feel good over klimafiktion til gotiske fortællinger, dystopi og en historisk spændingsroman.

Spotlight på faglitteraturen

Der udkommer rigtig meget god faglitteratur. Her sætter Janus spot på fem interessante titler om alt fra sejlskibe til sorg fra den seneste måneds indkøb + to titler af særlig lokal interesse.

Lynrunden - De mest efterspurgte film

Hvad ser de andre? Herunder finder du de fem film med flest reserveringer, som er indkøbt den seneste måned.

Lynrunden - Den mest efterspurgte faglitteratur undtagen biografier

Er du nysgerrig på, hvad andre låner af faglitteratur? Så finder du her fagbøgerne med flest reserveringer.

Lynrunden - den mest efterspurgte skønlitteratur

Hvilke romaner, noveller og krimier har flest reserveringer, når vi kigger på den seneste måneds indkøb? Det kan du se i listen herunder.

Lynrunden - de mest efterspurgte biografier

Hvilke biografier har flest reserveringer? Det kan du se herunder.

Månedens hjertebarn

Der kommer rigtig mange gode bøger, men ind i mellem rammer en bog særligt dybt. I månedens hjertebarn har Janus og Jette hver valgt én titel ud, som de særligt vil fremhæve.