Drømmefanger af Christian Kronow

Drømmefanger af Christian Kronow

26.03.20
"Drømmefanger" er andet bind i Christian Kronows fantasy-serie om drengen Saxo med de specielle evner.

I året der er gået siden første bind, har Saxo og de øvrige orator-agenter haft travlt med at indfange de mange væsener, der slap fri under Brages oprør. Men nu er hverdagen ved at indfinde sig, og Saxo vender tilbage til skolen, hvor ingen kender hans hemmelighed, og hvor han drømmer om Maren fra parallelklassen.

Alt er dog ikke fryd og gammen. Saxo lider af frygtelige mareridt, hvor han føler han er inde i cellen hos Brage. Samtidig er der kommet en ny chef for orator-enheden, Ragnar, og han har store planer. Alle artefakter skal indsamles og gemmes i en ny research-enhed, og Ragnar har også store planer for Saxo. Han er nemlig den eneste tilbage med evnen til blodmagi.

Og for at gøre ondt værre er Alfast, havets konge, tæt på at slippe fri af sine blodbånd, der har holdet ham fanget dybt nede i havet. Alfast drømmer om hævn over menneskene, og han vil sætte alle kræfter ind på at befri Brage, så de sammen kan lægge verden øde.

"Drømmefanger" er actionmættet fantasy for de +12-årige (også voksne) hvor læseren præsenteres for en række gamle danske sagn og myter, som på vellykket vis føres ind i nutiden i et godt tænkt moderne fantasy-setup. Læs den ...

Materialer