Det glæder Vibeke (og gravhunden Charlie) sig til i 2021

08.01.21
Læs hvad Chalie og hans menneske, Vibeke, glæder sig til at læse i 2021

”Vi” har med største fornøjelse læst Anna Grues første krimi i en nye serie med den stædige efterlønner Anne-Maj Mortensen og den ruhårede gravhund Mortensen den tredje.
I år kan vi se frem til endnu et møde med de to, når Døden i kurbadet udkommer i slutningen af juni, lige til at pakke i ferietasken. Forlaget spår, at det bliver sommerens hyggeligste krimi. Det tror jeg gerne :)

Gravhunden kan såmænd også glæde sig til den næste på min lille liste, for jeg vil nemlig se frem til at genlæse/lytte Jane Eyre af Charlotte Brontë, den skønneste kærlighedsroman om den fattige og forældreløse pige Jane Eyre, der bliver guvernante på et gods og …..
Så her er det på med travesko, gravhund i snor og bog i ørerne. Og lydbogen låner jeg naturligvis på eReolen.

Jeg har været meget optaget af at læse Jesper Steins roman Rampen, som handler om forældrenes skilsmisse og hvad den kom til at betyde for forfatteren. Jeg glæder jeg mig meget til hans besøg på Horsens bibliotek senere i år og håber selvfølgelig, at vi finder en ny dato for forfattermødet, hvis vi må aflyse den udmeldte dato (25. januar). Og gravhunden må pænt blive hjemme.

Hold øje med arrangementet her på hjemmesiden (klik for at komme til arrangementssiden).