Det glæder Lida sig til i 2021

07.01.21
Læs hvad Lida glæder sig til i 2021
 1.  Bob – Helle Helle (2021)
  Jeg glæder mig altid til nyt fra Helle Helle og denne gang samler hun Bob op fra ”de” og fortæller om ham gennem den kvindelige jeg-fortæller. Få kan skrive så kort og godt i romanform som Helle Helle.
 2. Pigen fra det store hvide skib – Jesper Bugge Kold og Mich Vraa (2021)
  Min mor ville gerne have sejlet med på Jutlandia og så vil jeg gerne læse mere om det skib. 23. januar 1951 lægger hospitalsskibet Jutlandia fra kaj i København. Ombord er den unge Molly Dahl, som er en af de toogfyrre sygeplejersker, der er sluppet gennem nåleøjet og blevet antaget til tjeneste på skibet.
 3. 1794 – Nicklas Natt och Dag (2021)
  Elskede 1793 og håber på mere klamhed i denne. En mor sørger over sin datter, der blev dræbt på sin bryllupsnat. Et andet sted i Stockholm sidder en adelsmand på en sindssygeanstalt og pines af den forbrydelse han er anklaget for. Andet bind i Bellmann Noir-serien.
 4. Sorgens balalajka – Jens Blendstrup (2021)
  Finurlige Jens Blendstrup er tilbage i det element, hvor han er bedst – novellerne. Mød Blendstrups fantastiske figurgalleri. Mød manden, der åd af mørket. Mød udbryderkongen Sarkofag-Ole, der brød ud af tusindvis af pengeskabe, dusinvis af ægteskaber og til sidst brød ud af døden. Mød optimistjollesejleren Bo, der rundede den forkerte bøje og endte med at sejle jorden rundt.
 5. Løgn i din hals -  Lars Kjædegaard (2021)
  Alene titlen er nok til at jeg glæder mig! Lars Kjædegaard kan noget helt særligt, når det gælder dialoger i sine krimier og så med underspillet humor midt i det uhyggelige. Det er fjong! En kvinde i Aarhus modtager et opkald om, at hendes søn er blevet alvorligt kvæstet i en ulykke. Opkaldet viser sig at være falsk. Kort efter modtager en mand i byen et lignende opkald, som får fatale følger. Også dette opkald er falsk, og så bliver Anita Hvid involveret i sagen. Hvem spreder frygt og død ved at lyve så overbevisende? Er der tale om umotiverede, tilfældige chikanerier, eller er hensigten mere dyster?