Blod ved daggry af Palle Schmidt
Blod ved daggry af Palle Schmidt

Blod ved daggry af Palle Schmidt

05.02.21
Blod ved daggry er tredje bind i serien om den voldsdømte Hauge. En serie der bare bliver bedre og bedre.

Hauge er bestemt ikke en svigermors drøm. Han har flere voldsdomme bag sig. Kontakten til familien er ikke-eksisterende, og kæresten skred, mens han sad inde. Så da han bliver løsladt før tid, er der intet for ham at komme ud til.

Efter flere dages intensiv druk bliver Hauge samlet op af rockerbossen Jimmy. De to kender hinanden via Bjarke, et rockeroverhoved der tog Hauge under sine vinger, selvom Hauge aldrig var en del af rockermiljøet. Nu er Bjarke død, og Hauge er sikker på, at mødet med Jimmy ikke kan ende godt.

Men Jimmy beder Hauge om en tjeneste. Duncan, et højt respekteret medlem, er blevet fundet skudt, og Jimmy vil have Hauge til at finde ud af, hvem der har gjort det. Umiddelbart er rockerne overbevist om, at den rivaliserende gruppe Compadres står bag mordet. Det er Hauge dog langt fra sikker på, for hvad skulle de få ud af at skyde Duncan? Men uanset hvem morderen er, har han kun indtil daggry til at opklare sagen. For når solen står op, udbryder der krig. Duncans ‘brødre’ kræver blod for blod.

Jeg er vild med hovedpersonen Hauge, og Palle Schmidt er en yderst effektivt forfatter. Handlingen suser af sted med 110 km i timen, og som læser hænger vi på med det yderste af neglene, for hvad sker der nu? "Blod ved daggry" er hæsblæsende action, iskold krimi noir og underholdende som bare p…. Jeg er i hvert fald fan.

Materialer