Blod af Guillermo del Toro og Chuck Hogan

Blod af Guillermo del Toro og Chuck Hogan

02.12.14
Første del af ny spændende vampyr-trilogi

Glem alt om en distingveret herre med kappe, hugtænder og en charmerende dialekt eller de smukke vampyrer fra Twilight universet. Guillermo del Toro og Chuck Hogans vampyrer er dødbringende monstrøsiteter i denne første del af en ny spændende vampyr-trilogi “Blod”.

Flight 753 lander i JFK Airport i New York uden problemer, men ingen passagerer kommer ud, og ingen svarer på kontroltårnets henvendelser. Da lufthavnspersonalet trænger ind i flyet, er alle på nær en pilot og tre passagerer døde.

Center for Disease Control tilkaldes, og hele arsenalet udrulles for at finde ud af, hvad der har slået passagererne ihjel. Er det en ny og dødbringende virus, eller er det et terrorangreb? Det hele bliver endnu mere mystisk, da alle ligene kort efter forsvinder ...

I “Blod” blandes gamle vampyrlegender med moderne sygdomsbekæmpelse, og det bliver til en til tider ganske grum historie. Historien både underholder og skræmmer, præcis som en vampyrhistorie skal gøre. Og så er bogen oven i købet også flot i sig selv med et gennemarbejdet layout, så man får en lækker grafisk oplevelse, imens man sidder og gyser.

Tags
Materialer