Vild med dinoer? Vi har brug for DIN hjælp.

14.12.21
Bliv byens mindste bibliotekar ved at give andre gode tips til hvilke dino-bøger, der er de bedste. Det vil blive vist på skærmen i børnebiblioteket i hele februar måned, så alle kan blive inspireret af det, du fortæller.

I februar 2022 har vi dinosaurus-tema på børnebiblioteket, men for at kunne lave et rigtig fedt dino-tema, har vi brug for børn, som vil anbefale de bedste dino-bøger og fortælle, hvorfor dinosaurer er så mega seje.

Vi vil rigtig gerne lave små videoer, hvor børn fortæller om deres yndlings-dinosaurus-bog eller -film. Videoerne skal vises på skærmen i børnebiblioteket i februar måned 2022 og evt. på vores facebook-konto.

Hvis dit barn lyst til det, så kontakt ani@horsens.dk, så aftaler vi en dag, hvor din lille anmelder kan komme op på biblioteket og fortælle alt om den seje dino-bog og fortælle om sin interesse for dinosaurer. Alle børn, der har lyst, og som er 3 år eller ældre, er velkomne.

Du kan også selv filme dit barn, imens han/hun fortæller om sin bedste dino-bog og så sende det til os, men det vil være vores vurdering af kvaliteten, der afgør, om vi bruger det, I har sendt os.

Et billede af barnet samt et par skrevne sætninger om, hvorfor bogen er god, kan også bruges.

For alle børn under 18 år skal der underskrives en samtykkeerklæring fra forældre eller hverve, før vi må filme eller bruge film/billeder, hvor børn optræder. Sådan en samtykke-erklæring kan findes vedhæftet.