Sommerbogen Mini: Læseudfordring for de 0-7 årige + deres voksne

08.06.21
Måske kender du Sommerbogen, som går ud på at skolebørn skal læse nogle bøger i deres sommerferie, og så kan de vinde præmier? Jeps, men nu kan de yngste børn også være med. Det kræver bare at de har en sej mor, en hyggelig far, en dejlig onkel eller en sjov mormor, som vil være med. Det går nemlig ud på, at I skal læse og hygge og spise is - sammen. Og så kan man selvfølgelig vinde præmier!

Hvis I vil have et lille hyggeligt projekt til jeres sommerferie, så kom forbi et af Horsens Kommunes Biblioteker og få udleveret et deltagerark til Sommerbogen Mini. Der er en 36 læseudfordringer, som I kan vælge imellem. Og når I har udført 20 af dem, kan I tage jeres ark med op på biblioteket for at få en præmie: En bog eller et gavekort til en is!

De udfordringer, I skal løse er sådan noget som at læse imens i spiser is, bygge en hule og læse i den, læse en bog som den ældste i familien har valg eller at læse en bog som har ordet "BANG!" i den. Og ud af de 36 udfordringer bestemmer I selv, hvilke 20 I helst vil løse. Eller om I er seje nok til at løse dem alle sammen!

Hvis I mangler inspiration til hvilke bøger, I skal læse, så kom ind på biblioteket og spørg os, se på boglisten her nedenfor eller følg med på bibliotekets Facebook eller Instagram.

Der er præmier tilgængelige på Brædstrup og Horsens Bibliotek, ønsker man at afhente sin præmie på en af de øvrige fastlands-biblioteker i kommunen, skal I kontakte biblioteket på forhånd, så sender vi en præmie ud til jeres filial. Alternativt kan man selv tage ind til Horsens og vælge.

Sommerbogen Mini løber fra d. 11. juni - 21. august 2021.